01. Revedere


Sunetul strident al ceasului deşteptător mă aduse la realitate, oficial de astăzi eram o senioară deoarece era prima zi de şcoală iar eu intram în clasa a XII – a. Era anul cel mai aşteptat de mine pentru că acum puteam să mai trăiesc ultimele clipe de liceană iar apoi să mă avânt spre noi orizonturi. Acum ori niciodată voi trăi experienţe minunate care vor rămâne pentru totdeauna gravate în mintea mea. Căci doar de câte ori absolvi liceul şi ai parte de toate aceste clipe splendide. Ultimul an de adolescenţă, deoarece am doar 17 ani încă, şi de aventuri împreună cu prietenii mei.

M-am trezit şi m-am dus la baie să fac un duş revigorant şi să mă spăl pe dinţi. Apoi m-am întors în cameră să mă îmbrac, era o zi destul de specială aşa că m-am gândit să mă aranjez puţin mai festiv, am ales o rochie gri cu mâneci până la genunchi care se strângea la mijloc cu o curea, am accesorizat-o cu o pereche de cercei şi o brăţară roşie. Părul meu castaniu era lăsat liber să se reverse pe umeri şi să încadreze faţa mea palidă în formă de inimă. Aveam ochii de culoarea ciocolatei şi buze pline, de un roz deschis. Nu mă consideram frumoasă dar îmi plăcea înfăţişarea mea. Nu mă machiam decât foarte natural.

Uitându-mă încă o dată în oglindă, mi-am luat geanta de şcoală şi am coborât  în bucătărie unde tatăl meu, Charlie, şeriful poliţiei din Forks, lua micul dejun.

–         Neaţa, tată, i-am spus cald.

–         Neaţa, Bells, binedispusă în prima zi de senioară? – mă întrebă surprins.

–         Cu siguranţă, abia aştept să mă întâlnesc cu fetele, i-am răspuns sinceră.

–         Ei bina atunci, eu mă duc la lucru, baftă la şcoală şi ai grijă de tine, îmi ură Charlie bucuros.

–         Mersi, tată, ai grijă şi tu. Ne vedem mai târziu.

Întotdeauna mi-a plăcut de Charlie deoarece era la fel ca mine, mai tăcut. De când m-am mutat aici acum trei ani nu m-am simţit sufocată de prezenţa lui.

Am înşfăcat un măr şi am ieşit din casă îndreptându-mă spre camioneta mea roşie, un Chevi vechi dar perfectă pentru mine. Am condus nerăbdătoare spre şcoală iar când am ajuns în parcare m-am dus spre maşina lui Alice, un Porsche galben. Am parcat şi am ieşit luându-mi geanta pe un umăr şi m-am îndreptat spre grupul meu de prietene, Alice, Jessica şi Angela. Toate trei aveau câte un iubit, Alice era cu Jasper Hale, Jessica ieşea cu Mike Newton iar Angela cu Ben Cheney. Eu eram singură dar asta nu mă deranjă defel. Oricum băieţii nu erau prin preajma acum. Ele discutau vesele, când m-au zărit mi-au zâmbit.

–         Hei, Bella, ce mai faci? m-a întâmpinat Alice bucuroasă.

–         Salutare tuturor, am spus şi eu entuziasmată, sunteţi la fel de nerăbdătoare ca mine de ultimul an de liceu?

–         Desigur, îţi imaginezi, ultimul an de nebunii împreună toate patru şi apoi ne ducem pe căi diferite la facultate, mi-a răspuns Jessica.

–         Dar am face bine să mergem dacă nu vrem să întârziem tocmai azi, ne-a avertizat Angela precaută.

–         În două secunde, să văd dacă a u venit Edward şi Emmet. A, uite acum coboară din Volvo-ul lui Edward. Haide să mergem.

M-am întors ca să mă uit în direcţia în care privea Alice şi l-am văzut pe el. Într-o secundă privirile noastre s-au întâlnit şi atunci inima mea a început să bată zgomotos dar am plecat ochii, înroşindu-mă puternic.

Am pornit spre clădirea şcolii la oră dar gândurile mele zburau către Edward Cullen, fratele lui Alice, băiatul cu păr de bronz, puţin ciufulit, dar totuşi perfect, ochii ca două oceane de smarald şi corp de zeu antic grec. El era pasiunea mea secretă de când l-am văzut prima oară acum doi ani…

Reclame
 1. super ! te felicit ! continua sa scrii ,talentul tau va fii remarcat

 2. felicitari ! e frumos ! continua sa scri , talentul tau va fii remarcat

  • mersi mult, apreciez mult si sper ca mai multa lume sa imi citeasca creatiile si sa le aprecieze calitatea, daca mai ai cunostinte citioare de ficuri, te rog sa le recomanzi, daca vrei, sa arunce o privire pe blog

 3. frumos inceputul…..! tu il scrii? sau e vreo traducere?

 4. frumos inceputul…..!
  trec la next
  popicei

 5. Abia ti-am descoperit ficul si ador ideea 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: